Adviseur

Als adviesprofessional, consultant of coach is het uw passie om uw klanten, zakelijk en privé,  zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast uw vakdeskundigheid bent u er van overtuigd dat communicatie en inzicht in (financieel) gedrag van uw cliënten de sleutel vormt voor excellente dienstverlening. In een veranderende wereld waar wet- en regelgeving, technologie, internet, social media en maatschappelijke ontwikkelingen een enorme druk leggen op toegevoegde waarde, wilt u de most trusted advisor zijn.

 

Most Trusted Advisor

In uw visie is het verkopen van producten alleen verleden tijd. De neerwaardse prijsspiraal en diverse marktschandalen vragen om andere toegevoegde waarde. Uw businessmodel draait om lange termijn relaties en cliënten die u rechtstreeks betalen voor uw unieke toegevoegde waarde alsMost Trusted Advisor

Als spil in het netwerk rond uw klant voert u de regie en bent u de vertrouwenspersoon.
U wilt zich hierin persoonlijk verder ontwikkelen en middels een schaalbaar adviesproces duurzame dienstverlening bieden waarin uw werkplezier, een gezond rendement en klantvertrouwen samen op gaan.