Opleiding Financial Business Consultant FBC

Vanaf 2014 organiseren Financial Behavior BV en Offermans & van Gemert BV gezamenlijk de opleiding Financial Business Consultancy (FBC). De opleiding FBC is een beroepsopleiding die is bedoeld voor financiële professionals die zich (verder) willen richten op de ‘business to businessmarkt’. Er is sprake van de integratie van de eigen vakinhoudelijkheid met nieuw te ontwikkelen gedrag en vaardigheden op het gebied van consultancy, projectmanagement, communicatie en coaching. In de praktijk bedient de Financial Business Consultant zich van een eenduidige- en uurtarief-waardige werkwijze ondersteund met tools die specifiek op de business to business advisering zijn toegesneden. De Financial Business Consultant treedt voor zijn of haar cliënt(en) op als ‘most trusted advisor’.

Voor wie is de opleiding FBC bedoeld?
De opleiding FBC is bedoeld voor accountants, fiscalisten, belastingadviseurs, notarissen, advocaten, financial (life) planners of andere professionals die in de praktijk van de business to business advisering werkzaam zijn of hierin werkzaam willen worden. Voor deelname aan de opleiding FBC is minimaal een HBO/WO werk- en denkniveau noodzakelijk. Voorafgaand aan de inschrijving kan er een intake plaatsvinden. Om een goed beeld te krijgen van de dynamiek waarmee u te maken kan krijgen, staat hier een transitie casus van een accountantskantoor uitgewerkt.

De opleiding FBC
De opleiding FBC berust op een degelijke sociaal psychologische- en wetenschappelijke onderbouwing. De elementen van de opleiding zijn in de praktijk getoetst en uiterst effectief gebleken. De opleiding FBC is een 9-daagse opleiding waarbij er drie hoofdgebieden zijn waar aandacht aanwordt besteed. Dit zijn Business Consultancy, Private Life Planning en Professional Business Tooling. De opleiding wordt afgerond met het examen Financial Business Consultancy.

Nadere informatie opleiding FBC
Startdata: 8 september 2014 regio Tiel of 6 november regio Utrecht
Prijs: € 3.445 ex btw. 
Voor ondernemers die geen recht op aftrek voorbelasting btw hebben, zie de volgende informatie .
Wilt u een uitgebreide brochure ontvangen? Mail  ons uw gegevens en wij sturen u deze per omgaande toe.

Nadere informatie over data, opleidingslocaties en kosten treft u aan op het inschrijfformulier. Hiermee kunt u zich tevens inschrijven. Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan, stuur dan een e-mail naar: info@privatelifeplanning.nl of support@financialbehavior.nl . Wij nemen dan contact met u op. Ook kunt u bellen met Martien Offermans (06 22 606 704) of Symon Jagersma (06 266 949 84).